Lidt om mig

Jeg er født og opvokset i Vrå/Børglum. Derefter boet 7 år i Sindal. De sidste 14 år har jeg boet i Tårs. Jeg er 39 år. Blev i 1995 gift med Ninett. Vi er så heldige at have fået fire piger. Josephine, Juliane, Jasmin og Jennifer. De tre store går på Tårs skole og den mindste (Jennifer) går i børnehave. Vi bor lidt ude på landet så vi har god plads til hund, kat, kanin, chinchilla og Høns.

Uddannelse og Job

Jeg gik 9 år på Vrå skole (8-9 på Vrå Real skole). Derefter gik jeg 1 år på EFG Jern og Metal  i Hjørring.

Kom i lære som automekaniker hos Skoda i Hjørring i 1987. Blev udlært i 1990. 
Kom derefter 10 måneder ind som soldat , som artillerist.
Efter udtjent værnepligt kom jeg i 1991 tilbage til Skoda i Hjørring hvor jeg var ansat indtil 2000. Fra 2000 og indtil 2006 var jeg ansat som værkfører på Sindal Autoophug. De sidste tre år har jeg arbejdet som værkfører hos Iversen Automobiler i Brønderslev. Hvor jeg også arbejder med kvalitetsstyring.

Efter arbejde

I fritiden nyder jeg at være far for mine børn , deltage i de mange aktiviteter de deltager i. 
Har desuden en stor passion for akvarie fisk .
Tager også med ud som mekaniker på en Speciel Saloon bil  .

Blå bog

Jeg fik min interesse for politik allerede som 15 årig da jeg blev medlem af Dansk Metal . Jeg kom i ungdoms bestyrrelsen året efter. Blev medlem af DSU som 19 årig blev jeg medlem af Socialdemokratiet . Blev valgt ind i bestyrelsen blev året efter Næstformand i Sindalparti forening.1993 opstillede jeg for 1.gang til et Kommunevalg , i den gamle Sindal Kommune . De var desværre ikke parate til at have en kun 23 årig i deres så jeg måtte tage til takke med en post som domsmand. De efterfølgendene år kom jeg i kredsbestyrelsen, blev redaktør for bladet Debat, sad som presse ansvarlig da vi fik Erik Mortensen valgt til folketinget.

Har desuden siddet i AOFs bestyrrelse, LO`s repræsentantskab, bestyrelsen for socialdemokraterne i Hjørring , det gamle amt´s repræsentantskab og i radio Sindals bestyrelse. Været Talsmand under min værnepligt,

Derfor stiller jeg op

Kan bruge mange af mine erfaringer fra mit arbejde både som leder og arbejder, da en kommune også er en stor arbejdsplads.
Har de sidste år ikke deltaget i så meget. Men har fulgt med i det hele fra side linien og føler at det er på tide at give Hjørring byråd de styrker jeg har .Jeg er godt rustet både med min politiske erfaring men også den erfaring jeg har fra at have børn  i skole alderen. ud fra den mener jeg at kunne repræsentere de mange børne familier vi har i kommunen, både som skole børn men også i fritiden.


Jeg vil gerne arbejde for at både ung som gammel, handicappede og alle samfundstrin får den hjælp de har brug for.
Jeg vil arbejde for tryghed og stabilitet i vores Kommune.Del siden